Translate

вівторок, 24 березня 2015 р.

Пункт доступу громадян

Відповіднл до Закону України "Про безоплатну правову допомогу" кожен має право на безоплатну первинну правову допомогу. Ця допомога надається спеціально створеними державними центрами безоплатної правової допомоги, комунильними установами з надання безоплатної правової допомоги, а також неурядовими установами, небайдужими юристами.
На базі обласної бібліотеки ім. В.Г.Короленка  досвідчені юристи та фахівці органів влади обласного рівня надають безоплатну юридичну допомогу  2-го та 4-го четверга кожного місяця з 15.00 до 16.30.
Для того, щоб звернутися до нашого Центру правової допомоги Вам потрібно прийти в бібліотеку за адресою м. Чернігів, просп. Миру, 41, або зателефонувати: 676-197. Що робити далі підкаже бібліотекар.


Для осіб, тимчасово переміщених із зони проведення антитерористичних дій Пункт доступу громадян пропонує ознайомитись з дорожніми картами. Підготовку матеріалів до даних брошур здійснювали: Міністерство соціальної політики України, Державний центр зайнятості, проект ПРООН "Підтримка реформи соціального сектору в Україні", центр зайнятості Вільних людей.




Дорожня карта для людей, внутрішньо переміщених в межах країни.

В брошурі надана інформація з питань, пов'язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.











Дорожня карта для осіб, переміщених в межах країни для вирішення питань постановки на облік та надання адресної допомоги.


В брошурі надана інформація з питань щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної окупації.








Дорожня карта як знайти роботу внутрішньо переміщеним особам.



В брошурі надана інформація як безкоштовно отримати соціальні послуги, пов'язані з працевлаштуванням - допомогу в пошуку роботи, консультацію та іншу інформацію. 

Немає коментарів:

Дописати коментар