Translate

вівторок, 13 жовтня 2015 р.

День захисника України

      Ми зараз живемо в досить непростий час: це час великих перспектив розвитку, кардинальних змін у політиці, економіці, соціальній сфері, пошуку шляхів для інтегрування в європейське співтовариство. Все це великою мірою формує майбутній розвиток української держави та народу України. Ось тому сьогодні найбільш актуальними є патріотичне, громадянське виховання – основа формування свідомості нинішніх і прийдешніх поколінь, які будуть жити в державі, що спирається на ідеї гуманізму, соціального добробуту, толерантності.
13 жовтня в читальному залі бібліотеки відбулася презентація книжково-ілюстративної виставки: «Я не хотів війни, я боронив свій край» та книжкової викладки офіційних матеріалів з питань військового законодавства, присвячену Дню захисника України. Провідний бібліотекар відділу документів з суспільних та гуманітарних наук Примак В.М. ознайомила студентів Чернігівського Національного технологічного університету ННІ права і соціальних технологій, факультету соціальної роботи з Указом Президента України №806 від 14 жовтня 2014 року, де сказано:
«З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості постановляю:
Установити в Україні свято - День захисника України, яке відзначати щорічно 14 жовтня».
Вона показала книги, які викликали інтерес та зацікавленість присутніх: «Вклоняємось доземно українському солдату», «Борись в ім’я честі», «Гібридна війна: вижити і допомогти», велику кількість актуального газетно-журнального матерілу.
Завідуюча відділом  документів з суспільних та гуманітарних наук Зелинська В.В. ознайомила студентів з історією бібліотеки, послугами, які  надає бібліотека користувачам, провела екскурсію по книгозбірні.
 До бібліотеки записалося 16 нових користувачів.







Немає коментарів:

Дописати коментар