Translate

суботу, 17 червня 2017 р.

Нова правова книга 2017

   Антологія конституційного процесу в сучасній Україні [Текст] / Центр Разумкова ; [авт.-уклад.: В.  Мусіяка]. - Київ : Заповіт, 2017. - 780 с. : іл.

   У цій антології подані найважливіші нормативні акти та інші джерела, що визначають зміст і особливості конституційного процесу в сучасній Україні: від Конституції 1978р. та проектів змін до Конституції до висновків Венеціанської комісії та Конституційного Суду України.
   З метою допомоги у сприйнятті та розумінні змісту окремих етапів конституційного процесу і супутніх їм суспільно-політичних подій наведено відповідні експертно-аналітичні матеріали та висновки щодо них.
   Видання адресовано науковцям, викладачам і студентам юридичних ВНЗ, народним депутатам України, представникам органів державної влади і місцевого самоврядування. Видання може зацікавити правозахисників і громадських активістів, які ініціюють творення "нового суспільного договору", а також громадян.



   Бюлетень законодавства і юридичної практики України [Текст]. № 1-2, 2017. Зразки цивільно-правничих документів на захист прав та інтересів громадян / [редкол.: В. Г. Гончаренко (голова) та ін.]. - Київ : Юрінком Інтер, 2017. - 543 с.
   Є одним з масових професійних видань України. Видання поширює практичну, наукову та науково-методичну правову інформацію, нормативні акти за предметом регулювання суспільних відносин та практики застосування чинного законодавства. Нормативно-правові акти подаються в кодифікованому стані, супроводжуються зручними пошуковими засобами. Бюлетень друкує виключно офіційні матеріали. Нормативні акти отримуються в Управлінні комп’ютерних інформаційних систем Верховної Ради України.

Немає коментарів:

Дописати коментар