Translate

четвер, 11 жовтня 2018 р.

Юридичне інтерв’ювання та консультування студентів з актуальних питань у сфері права

    11 жовтня у Центрі правової інформації Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка з нагоди відзначення Дня юриста України відбулася інформаційно-правова година "Юридичне інтерв’ювання та консультування студентів з актуальних питань у сфері права" для консультантів юридичної клініки "Adiutorium" навчально-наукового Інституту права і соціальних технологій Чернігівського національного технологічного університету.

   Головний спеціаліст сектору судової роботи та міжнародного співробітництва Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Анна Глазова-Конащук розповіла студентам про практичні аспекти виконання міжнародних договорів. Слухачі ознайомилися з досвідом іноземних держав при винесенні рішень у цивільних та кримінальних справах.
   Заступник начальника державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В'ячеслав Черниш ознайомив з актуальними питаннями державної реєстрації бізнесу та речових прав на нерухоме майно, протидії рейдерству та іншими цікавими питаннями державної реєстрації.
   Прийняла участь у заході Марина Максименко, заступник начальника відділення Національної служби посередництва і примирення у Чернігівській області, яка ознайомила студентів із завданнями Національної служби посередництва і примирення, порядок вирішення трудових спорів на конкретних прикладах. Студенти цікавились кадровими питаннями працевлаштування до служби посередництва та примирення.
   Провідним спеціалістом відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління державної реєстр рації нормативно-правових актів Ніною Приступою учасникам заходу була представлена виставка юридичної літератури, в тому числі офіційних видань та інформаційних матеріалів Міністерства юстиції України.









Немає коментарів:

Дописати коментар