Translate

понеділок, 18 лютого 2019 р.

Про надбавку за вислугу років

    Чи потрібно нараховувати доплату за вислугу років тренерам-викладачам абонементних груп з плавання, які працюють у дитячо-юнацькій спортивній школі?
О. Пилипенко, Миколаївська обл.


    Відповідь. На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 17.05.2002 р. № 660 «Про встановлення окремим категоріям працівників спортивних шкіл та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю надбавки за вислугу років та грошової винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов'язків» Держкомспорту України було ухвалено наказ від 29.12.2002 р. № 2850, зареєстрований у Мін'юсті України 18.02.2003 р. за № 135/7456 (далі — наказ № 2850).
    Цим наказом затверджено Порядок виплати щомісячної надбавки (а не доплати) за вислугу років окремим категоріям працівників спортивних шкіл усіх типів, у тому числі і тренерам-викладачам, які працюють у цих школах.
    Перелік видів робіт, у тому числі й з абонементними групами, які має виконувати тренер-викладач школи, зазначеним нормативно-правовим актом не передбачений. Слід зазначити, що ч. 2 п. 2 Порядку передбачає зарахування до стажу роботи для виплати надбавки за вислугу років тренерам-викладачам дитячо-юнацьких спортивних шкіл часу роботи тренерами-викладачами у фізкультурних і спортивних закладах та організаціях, до яких належать і спортивно-оздоровчі комплекси.

Джерело: Про надбавку за вислугу років // Праця і зарплата. - 2019. - № 3 . -  С. 17.
Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар