Translate

понеділок, 22 липня 2019 р.

Благословення та прокляття: що таке мова ворожнечі та з чим її куштують

    28 липня 2019 року об 11:00 у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка (просп. Миру, 41 (другий поверх, велика зала) відбудеться відкрита розмова в рамках Освітнього фесту прав людини 2019.
   Тема: “Благословення та прокляття: що таке мова ворожнечі та з чим її куштують”
Спікери:
    Максим Буткевич - за освітою філософ і антрополог. Працював журналістом-міжнародником на українських телеканалах, продюсером Української служби Бі-Бі-Сі, радником з питань публічної інформації УВКБ ООН у Києві. Викладав курс у Могилянській Школі журналістики НаУКМА. Зараз координує Проект «Без кордонів», який від 2006 року опікується наданням допомоги біженцям та шукачам притулку в Україні, допомогою внутрішньо переміщеним особам, протидією ксенофобії.
    Володимир Бєглов - голова правління Освітнього центру з прав людини у Львові. Співзасновник таких незалежних медіа, як онлайн-видання TheUkrainians.org та Radio SK0V0R0DA. Дописує колонки та статті для ZAXiD.NET, Ґендер в деталях, MediaLab. Учасник програми Української школи політичних студій та international Visitors Leadership Program у США.
    Альона Казанська - юристка, активістка Amnesty International; волонтерка МБФ «Ромський Жіночий Фонд «Чіріклі»; веде активну правозахисну діяльність у сфері превенції та протидії злочинам на ґрунті ненависті проти ромів, а також спеціалізується на неформальній освіті.
    Організатором заходу є Освітній дім прав людини у Чернігові в партнерстві з Чернігівською обласною універсальною науковою бібліотекою імені В.Г. Короленка та Освітнім центром з прав людини у Львові.

Немає коментарів:

Дописати коментар