Translate

четвер, 19 лютого 2015 р.

Кабінет Міністрів розширив список населених пунктів, переселенці з яких мають право на отримання відповідного статусу і матеріальної допомоги

   Кабінет Міністрів розширив список населених пунктів, переселенці з яких мають право на отримання відповідного статусу і матеріальної допомоги. Про це повідомив Міністр соціальної політики Павло Розенко.
   Відповідне розпорядження (№ 1085-р) «Про внесення змін до переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження» було ухвалене на засіданні Уряду сьогодні.
   "Так, ми розширили список населених пунктів, внісши відповідні зміни", - сказав він.
Розенко зазначив, що до цього списку включено населені пункти, розташовані поблизу лінії протистояння сторін конфлікту на Донбасі.
  За словами Розенка, таким чином, цей перелік було приведено у відповідність із реальною ситуацією в зоні проведення "антитерористичної операції".
  «Це дасть можливість людям, які виїжджають із зони проведення АТО, стати на облік у місцевих органах влади за місцем тимчасового проживання (перебування) і вчасно отримати всі соціальні виплати», - наголосив Міністр. Режим доступу

Немає коментарів:

Дописати коментар