Translate

четвер, 20 квітня 2017 р.

Призначення пенсії відповідно до Закону України «Про державну службу»

   У лютому 2016 року я звільнилася з посади державного службовця. Стаж державної служби становить 22 роки. У травні 2017 року досягаю пенсійного віку. Як під час призначення пенсії відповідно до Закону України «Про державну службу» буде враховано надбавки та премію?
   Відповідно до статті 37 Закону України «Про державну службу» особам, які на час звернення за призначенням пенсії не є державними службовцями, пенсія призначається в розмірі 60 відсотків від заробітної плати працюючого державного службовця відповідної посади та відповідного рангу за останнім місцем роботи на державній службі, до якої включаються всі види оплати праці, з якої було сплачено єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
   Виплати (крім посадових окладів, надбавок за ранг і вислугу років) визначатимуть в середніх розмірах відносно визначених законодавством таких виплат за місяць, що передує місяцю звернення за призначенням пенсії, за відповідною (прирівняною) посадою (посадами) за останнім місцем роботи на державній службі.

Джерело: Призначення пенсії відповідно до Закону України «Про державну службу» // Пенсійний кур'єр. - 2017. - № 15. -  С. 4.

Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41.

Немає коментарів:

Дописати коментар