Translate

середу, 11 вересня 2019 р.

Щодо виплати пенсії особам, які перебувають на повному державному утриманні (стаття 48)

    У якому порядку проводиться виплата пенсії особі, яка перебуває на повному державному утриманні у відповідному закладі, у разі перебування на канікулах, лікуванні?

    Згідно з Порядком перерахування органами Пенсійного фонду України або структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві державних адміністрацій, виконавчих органів міських рад коштів установам (закладам), у яких особи перебувають на повному державному утриманні, та їх використання, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.2004 № 269, у разі вибуття на канікули пенсіонера, який перебуває на повному державному утриманні, органи Пенсійного фонду України видають розпорядження про припинення перерахування частини пенсії державній установі з дати вибуття з подальшою їх виплатою особі в установленому порядку.
    Якщо у повідомленні установи (закладу) дата повернення відсутня, розмір пенси одержувача не переглядається, тільки припиняється перерахування частини пенсії державній установі.
    Після надходження відомостей про повернення особи до установи видається розпорядження про перерахування частини пенсії державній установі та виплату частини пенсії особі.

Джерело: Щодо виплати пенсії особам, які перебувають на повному державному утриманні (стаття 48) // Вісник Пенсійного фонду України. - 2019. - № 8. - С. 14-15
Журнал знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар