Translate

понеділок, 19 лютого 2018 р.

Нова правова книга 2018

67.99(4УКР)3 / 34С(С2)
К 56
    Коверзнев, Вадим Олександрович. Господарсько-правове забезпечення кооперації в Україні [Текст] : монографія / В. О. Коверзнев ; НАН України, Ін-т екон.-прав. дослідж. - Чернігів : Десна Поліграф, 2017. - 382 с.
    В монографії здійснено комплексне дослідження кооперації як соціально-економічного явища через призму науки господарського права; розглянуто теоретичні та методологічні основи формування кооперативного законодавства, теоретико-правові засади господарської діяльності кооперативних організацій в Україні. Обгрунтовано основні положення господарської правосуб'єктності кооперативних організацій, розкрито особливості її реалізації в системі господарських відносин, сформульовано пропозиції щодо удосконалення чинного кооперативного законодавства в контексті європейського досвіду.
    Монографія призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів юридичних і економічних факультетів вищих навчальних закладів, а також для працівників системи кооперації та усіх тих, хто цікавиться проблемами кооперації в Україні.

343(477)
В 31
    Вереша, Роман Вікторович. Проблеми суб'єктивної сторони складу злочину [Текст] : монографія / Р. В. Вереша ; Акад. адвокатури України. - Київ : Алерта, 2018. - 431 с.

    У монографії системно та комплексно розглядаються і вирішуються проблеми суб'єктивної сторони складу злочину у кримінальному праві. Досліджуються їх теоретичні, юридичні та прикладні аспекти, обґрунто­вуються пропозиції щодо вдосконалення чинного кримінального та кри­мінального процесуального законодавства України. Основні положення та висновки, викладені в книзі, можуть бути враховані в законопроектній роботі Верховної Ради України, в практиці застосування судами положень кримінального законодавства України, при подальшому теоре­тичному дослідженні суб'єктивної сторони складу злочину та механізму реалізації норм кримінального права, при аналізі змісту кримінальної відповідальності та підстави кримінальної відповідальності, а також у навчальному процесі.
    Для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та слухачів вищих навчальних закладів правового спрямування та юридичних факультетів, практичних працівників та всіх, хто цікавиться кримінальним правом.

Немає коментарів:

Дописати коментар