Translate

середу, 28 листопада 2018 р.

Скайп-діалог «Знай свої права»

     28 листопада о 14.00 у Центрі правової інформації Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбувся скайп-діалог «Знай свої права» з  Прилуцькою міською центральною бібліотекою імені Любові Забашти до декади права в рамках реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право».
У ході заходу студентська молодь ознайомилась із історією виникнення прав людини у цивілізаційному контексті, дізналася про еволюцію світоглядного розуміння прав людини із формаційним розвитком  людства, а також переглянула презентаційний матеріал на вказану тематику.
     Бойко Юлія Віталіївна - начальник відділу правової інформації та консультацій Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Приходько Олена Сергіївна - начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у режимі скайп-діалогу дали відповіді на питання студентської молоді з приводу прав та обов’язків людини та громадянина, міжнародних  правових документів про права людини, права дитини, гарантії конституційних прав і свобод людини і громадянина в Україні, а також розглянули, якими нормативно-правовими актами унормовані питання громадянства в Україні. Кожна проблема була представлена ними у вигляді окремих ситуацій, ілюстрована цікавими фактами та прикладами.
     Цікаві питання у формі вікторини допомогли молодим людям закріпити свої знання у  межах даної теми та зрозуміти, що добробут держави залежить від консолідації нації як єдиного цілого.




Немає коментарів:

Дописати коментар