Translate

понеділок, 13 липня 2020 р.

Зарахування до стажу роботи

    Чи зараховується час перебування на службі в ор­ганах внутрішніх справ для виплати надбавки за вислугу років тренеру-викладачу спортивної школи?
Л. Черняховський, Харківська обл.

    Пунктом 20 цього Положення передбачено, що час пе­ребування осіб рядового і навчальницького складу на службі в органах внутрішніх справ зараховується до за­гального і безперервного стажу, а також до стажу за спе­ціальністю згідно із законодавством.
    Водночас п. 6 Порядку виплати щомісячної надбавки за вислугу років окремим категоріям працівників спортивних шкіл усіх типів та спеціалізованих навчальних закладів спор­тивного профілю, затвердженого наказом Держкомспорту від 29.12.2002 р. № 2850 (далі — Порядок), визначено, що до стажу роботи окремих категорій працівників зарахову­ється час перебування громадян України на військовій служ­бі, якщо цьому передувала робота на посадах, визначених п. 1 цього Порядку, а саме: керівників, їхніх заступників з ос­новного виду діяльності, тренерів-викладачів, тренерів-методистів, інструкторів-методистів, акомпаніаторів спортив­них шкіл усіх типів та тренерів-викладачів спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю.
   Отже, час проходження служби в органах внутрішніх справ має бути зараховано до стажу для виплати надбав­ки за вислугу років за умови, якщо цьому передувала ро­бота на зазначених посадах.

Джерело:  Зарахування до стажу роботи // Праця та зарплата. - 2020. - № 9. - С. 17.
Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар