Translate

вівторок, 12 вересня 2023 р.

30 підприємців зможуть отримати по 100 тисяч гривень


                            Українських підприємців запрошують взяти участь у ще одній грантовій програмі, 30 переможців якої отримають по 100 тисяч гривень.

                            Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

                           Так, дана грантова програма, яка має назву “Власне” розроблена з метою підтримки українських підприємств, зокрема релокованих із небезпечних територій.

                           Взяти участь у даній ініціативі запрошують як початківців, так і досвідчених підприємців.

                          Спочатку учасники пройдуть навчання, яке включає в себе 10 онлайн-модулів і тестові завдання. Тисяча найкращих учасників, які успішно пройдуть це навчання, будуть наділені індивідуальним менторським супроводом.

                          По завершенню навчання підприємці матимуть можливість презентувати свої бізнес-концепції. З цих презентацій буде обрано 30 переможців, кожен з яких отримає 100 тисяч гривень. Десять найкращих будуть конкурувати за головний приз програми – 800 тисяч гривень. Отримані кошти можна вкласти у розробку продуктів, проведення маркетингових досліджень, придбання нового обладнання і багато іншого.

“Заявки на участь у програмі можна подати до 24 вересня 2023 року за цим посиланням. Дізнатися докладніше про програму й умови участі можна тут, – додають у Мінреінтеграції.

За матеріалами інформаційного порталу "Юридичний факт"

Режим доступу

Бажаєте першими отримувати найактуальніші новини? 

Натисніть "стати прихильником"

 

Немає коментарів:

Дописати коментар