Translate

вівторок, 8 листопада 2016 р.

Відновлено виплату пенсії після звільнення з державної служби

   У вересні 2011 року мені було призначено пенсію відповідно до Закону України «Про державну службу» в розмірі 90% від заробітку. Оскільки я продовжую працювати на посаді державної служби, її виплата не здійснюється. У якому розмірі мені буде відновлено виплату пенсії після звільнення з державної служби?*
 
   Враховуючи той факт, що пенсію відповідно до статті 37 Закону України «Про державну службу» від 16.12.1993 № 3723 (далі — Закон № 3723) призначено у вересні 2011 року, коли діяла редакція етапі 37 зазначеного Закону, яка передбачала призначення пенсії державним службовцям у розмірі від 90 до 80% (залежно від тривалості стажу державної служби) від заробітної плати, то після звільнення з державної служби та подання в орган Пенсійного фонду України відповідної заяви й витягу з наказу або трудової книжки із записом про звільнення, її виплату буде відновлено в розмірі 90% від заробітної плати, тобто в тому розмірі, в якому її було призначень.

Джерело: Відновлено виплату пенсії після звільнення з державної служби // Пенсійний кур`єр . - 2016. - 4 листопада (№ 44). - С. 4.

Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41.

Немає коментарів:

Дописати коментар