Translate

понеділок, 13 липня 2020 р.

Оплата праці медпрацівників ДЮСШ

    Згідно з яким нормативним актом одержують надбавку за вислугу років медпрацівники, які пра­цюють у спортивних школах усіх рівнів?
М. Ілляш, м. Чернігів

    Відповідь. Порядок виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та неповною вищою медич­ною освітою державних та комунальних закладів охорони здоров'я затверджено постановою Кабінету Міністрів Ук­раїни від 29.12.2009 р. № 1418 «Про затвердження По­рядку виплати надбавки за вислугу років медичним та фармацевтичним працівникам державних та комуналь­них закладів охорони здоров'я» (зі змінами). Чинність цього Порядку поширюється на лікарів і фахівців з базовою та неповною вищою медичною освітою, умови опла­ти праці яких визначаються відповідно до умов оплати праці медичних працівників державних та комунальних закладів охорони здоров'я, крім посадових осіб санітар- но-епідеміологічної служби України.
    Згідно з пунктом 4 цієї постанови до стажу роботи включається робота в будь-яких державних та комуналь­них закладах, установах й організаціях, незалежно від підпорядкування, за умови, що оплата праці проводиться відповідно до умов оплати праці медичних працівників.

Джерело:  Оплата праці медпрацівників ДЮСШ // Праця та зарплата. - 2020. - № 9. - С. 16.
Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар