Translate

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Виплата пенсії працюючому військовослужбовцю

     Роз'яснюють фахівці Пенсійного фонду України

   Одержую пенсію, призначену відповідно до ст. 54 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». Планую працевлаштуватися на посаду державного службовця в Міноборони України. Чи буде припинено мені виплату пенсії?
І. Данилюк, м. Київ
 
   Відповідь. За статтею 54 Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» тимчасово, в період з 1 січня до 31 грудня 2016 p.. особам (крім інвалідів І та II групи, інвалідів війни III групи, ветеранів військової служби та учасників бойових дій, осіб, на яких поширюється чинність п. 1 ст. 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»), які працюють на посадах та на умовах, передбачених. зокрема Законом України «Про державну службу», призначені пенсії не виплачуються. Після звільнення з роботи виплата пенсії відповідно до цього Закону поновлюється.
   Обмеження щодо виплати пенсії не застосовуються впродовж особливого періоду, зокрема, до пенсій, призначених особам, які перебувають на посадах у Міністерстві оборони України.
   Ураховуючи викладене, в період Вашої роботи на посаді державного службовця в Міністерстві оборони України виплата пенсії провадитиметься в повному обсязі.

Джерело: Виплата пенсії працюючому військовослужбовцю. - Праця і зарплата. - 2016. - 14 вересня (№ 34). - С. 14.

Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41.

Немає коментарів:

Дописати коментар