Translate

понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Вимоги до оформлення письмових звернень, які адресуються контролюючим органам

   Роз 'яснює головний державний інспектор відділу комунікацій ДПІ у Голосивському районі ГУДФС у м. Києві Вікторія ЗАД0Р0ЖНЯЯ
 
   Які вимоги до оформлення письмових звернень, що адресуються контролюючим органам від платників податків (юридичних, фізичних осіб — підприємців) або громадян?
 
   Відповідь. Насамперед для оформлення письмових звернень платників податків потрібно керуватися нормами Закону України від 02.10.96 р. № 393/96-ВР «Про звернення громадян».
   Звернення адресується контролюючому органу, його посадовим особам, якщо вирішення порушених у зверненні питань належить до їхньої компетенції.
   У зверненні має бути зазначено прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання громадянина (назва, код ЄДРПОУ, місцезнаходження суб'єкта господарювання), викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції тощо.
   Письмове звернення має бути надруковане або написане від руки розбірливо і чітко, підписане заявником (заявниками) із зазначенням дати. В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявникові може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв'язку з ним.

Джерело: Вимоги до оформлення письмових звернень, які адресуються контролюючим органам. - Праця і зарплата. - 2016. - 14 вересня (№ 34). - С. 12.

Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар