Translate

суботу, 14 березня 2020 р.

Право на підвищення посадового окладу

    Чи мають право директор центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю (економічна освіта), головний бухгалтер та прибиральник службових приміщень (за відсутності няні) на підвищення посадового окладу на 25% у зв'язку зі шкідливими і важкими умовами праці згідно з п. 1.13 додатка 3 до наказу Мінпраці та МОЗ від 05.10.2005 р. № 309/519?
Г. Матвієнко, Одеська обл.

    Відповідь. Умови оплати праці працівників сфери соціального захисту населення визначено наказом Мінпраці і МОЗ України від 05.10.2005 р. № 308/519 (далі — Умови), розробленим на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (зі змінами).
   Згідно з пунктом 1.13 додатка 3 до Умов право на підвищення посадових окладів (ставок) на 25% у зв'язку зі шкідливими та важкими умовами праці мають керівники, лікарі незалежно від їхнього найменування, в тому числі заступники директора, професіонали, фахівці та технічні службовці; у тому числі бібліотечні працівники та працівники клубу; фахівці з базовою та неповною вищою медичною освітою незалежно від їхнього найменування; молодші медичні сестри усіх найменувань, сестри-господині, реєстратори медичні; робітники всіх професій. які працюють у відділеннях та обслуговують хворих, котрі працюють у психоневрологічних інтернатах та геріатричних пансіонатах, дитячих будинках-інтернатах для дітей з вадами фізичного або розумового розвитку, реабілітаційних установах для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю.


Джерело: Право на підвищення посадового окладу // Праця та зарплата. - 2020. - № 8. - С. 7.
Газета знаходиться у відділі документів із гуманітарних наук ЧОУНБ ім. В. Г. Короленка за адресою просп. Миру, 41

Немає коментарів:

Дописати коментар