Translate

четвер, 28 березня 2019 р.

Безкоштовні юридичні консультації

  Загальнонаціональний право​просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО​!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.
    Мета – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.
    Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.
   28 березня 2019 року в громадській приймальні Центру правової інформації Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В. Г. Короленка відбулися юридичні консультації, а також надавалась інформація про загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО!»
    Правову допомогу відвідувачам надавали спеціалісти Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Національної служби посередництва і примирення в Чернігівській області.
    Всі бажаючі отримали кваліфіковані відповіді спеціалістів з різних питань.


Немає коментарів:

Дописати коментар